Kesäloman toinen viikko alkoi.. 

ollaan paljon käyty ulkoilemassa, ihan omalla pihalla tähän asti. Olen miettinyt, et mitä sitä oikein tekisi lasten kanssa. Ja kun viime postauksessa itkin sitä, kuinka surkee ihminen oon, ku en voi tarjota lapsilleni mitään. Niin, voinkai mä jotain kai silti tarjota? 

Listasin tähän muutamia sellaisia juttuja, joita itse voisin lapsieni kanssa tehdä tai aijon tehdä tänä kesänä. Moneen näistä voi myös mennä loman jälkeenkin.. 

Ollaan puhuttu, että mennään Caribiaan uimaan

Caribia on auki ma-la 10-21 su 10-20 

Aikuiset maksaa 20€  Lapset 4-14v 15€  alle 4v maksuton

Unknown-1.jpg 

tyttö odottaa tänne pääsyä tosipaljon. Olen käynyt joskus Caribiassa ja isommille lapsille se on tosi viihtyisä paikka, mutta saa nähdä viihtyykö meidän neiti täällä. Tänne voi mennä lomien jälkeenkin, varsinkin kun saan alennusta täältä. (Mutta alennus ei ole voimassa lasten lomien aikana) Meille tämä kustantaa  35€ + siihen hese, kun kumminkin sinne kinuvat.. :D 

 

Koiramäen lasten kaupunkiretki 

Aikuiset 23€ lapset 4-14v 12€  ja alle 4v ilmeisesti maksuton 

Tästä entiedä sen kummemapaa, mutta tämä voisi kiinnostaa pienempää lasta. Mutta isompi ei varmaan lähtisi, mutta tämä voisi olla sellainen harkinnan asia. 

Meille tämä kustantaisi 35€

 

Jukupark, Turku 

Päivälippu 22€/hlö  alle 4v maksuton    /  iltalippu (klo 16-19) 15€ /hlö 

Jukuparkissa ei olla koskaan käyty, mutta tämä voisi olla molempien lapsien mieleen. Mutta onko täällä pienemmälle lapselle mitään? 

210_223_1432_0_scale.jpg

Meille tämä maksaisi 44€ + 

Jos ja kun ilmat vielä palaa +25 ni me niin mennään tämä testaamaan. 

 

Seikkailupuisto, turku 

Täällä ollaan käyty useasti ja vaikka ei olisi lomaakaan. Isot puistot on lapsien mieleen ja täällä vierähtää useampi tunti helposti. Ja tämä lysti on vielä ilmainen. Kupittaalla voit myös näin kesäaikaan mennä liikennepuistoon ajelemaan polkuautoilla (maksaa muutaman euron) ja katsomaan eläimiä. 

Eläimiä ollaan jo käytykin kerran katsomassa. Tää on kyllä kiva paikka, aika lähelläkin. Autopaikkoaja ei meinaa saada, mutta oltiin viimeksi fiksuja ja ajettiin toiselle puolelle. Kävelymatka on pikkasen pitempi, mutta se ei haitannut. 

Lysti maksaa 0€ + paitsi jos menee nauttimaan jäätelöt tai ruoat ym. 

 

Laiva reissu meillä onkin ollut jo suunnitelmissa useamman kuukauden ja se on varattu ja maksettu. 

matkaseurueessa on tosiaan meidän poppoo (minä +2 lasta) isovanhemmat ja siskontyttö. Varattiin perhehytti ja ruokailu + aamiainen. Meiltä tää kustansi 312,50€ + shoppailut 

viking-grace-at-sea-17129-812x501.jpg 

Toki tuo hinta koostuu koko seurueen matkasta ja ruoista. Meidän osuus ei siis ole kokosumma.

Hytiksi otimme seaside family Double+ Four, en ole tälläisessä ennen ollut joten odotan tätä innolla. Yleensä suosisin Silja Linea, mutta isovanhemmat tykkää Viking Linen laivoista. 

Mielestäni Siljalla on parempi etuohjelma, kuin Vikingillä. 

 

Jos matkustaisimme pidemmälle voisin miettiä puuha parkia, porissa on maksuton pelle hermanni puisto, korkeasaaren reissu kiinnostaisi minua ja isompaa lasta.