Lasten synttärit tuli vietettyä viikonloppuna. Olin tilannut pojalle kakkukuvan Ullanunelman nettisivuilta, ja tämä ihana paikka kysyy tilauksen yhteydessä, että koska tilaus pitäisi olla viimeistään perillä. Ja ehkä tämän takia kuva ennättikin perille. Ja oli niin super hieno, että oli todella poika iloinen kuvasta. 

Voitte vaan arvata, miten kävi sitten tytön kuvan kanssa? 

Tämän kuvan tilasin eri paikasta, koska Ullalla ei ollut sitten tytön haluamaa kuvaa. Tilasin Synttärikuningas.fi :stä tytölle kakkuun kuvan, jonka sitten viimehetkellä halusi. Shimmer ja Shine oli toiveissa viimeisenä. Sitä ennen toki oli tullut: tuhkimo, ryhmä hau ym. Tosiaankin tilasin täältä sen kuvan, ilmapalloja ja kakkuihin koristeeksi mini foliopallot joissa numerot. Toiseen 1 ja 2 pallot =12 ja toiseen sitten 4. Mun suuret suunnitelmat, ei sitten tosiaankaan onnistuneet. 

Laskin tosi tarkkaan, että miten paketti ehtisi tänne meille, mutta mun laskut ja toimitus ei sitten mennetkään, niinkuin piti. 

He lupailevat toimitusta nopeasti. No minun paketti seilasi 2 päivää jossain, ja 3 päivää täällä turussa. 

Arvaatko mitä? Nyt paketti saapui. Pikkaisen liian myöhään. Ilmapallot jää käyttöön myöhempään. 1 ja 2 palloa ei voi käyttää ensivuonna, koska poika jo sillon 13. Ja tytön 4 palloa ei voi käyttää enään. Harmitus oli kyllä suunnaton, mutta näinkin käy välillä- 

Tytölle ostettiin sitten prismasta toisenlainen kuva, koska shimmer ja shine kuvia ei löytynyt.. 

Lapset oli tyytyväisiä, se on nyt riitettävä äidillekin.