Mikä mahtava uutininen tulikaan viimeviikolla. 

 

CD-TICKETMASTER-Homepage-Discover-720x40

Celine Dion tulee suomeen. Siitä on jo useampi vuosi- tarkalleen ottaen 11 vuotta. Silloin sain lahjaksi lipun konserttiin ja olin siellä entisen anoppini kanssa. 

Nyt matkaan konserttiin todennäköisesti yksin. Mies ei ole niin suuri fani, eikä suostunut lähtee mukaan. Mutta mä meen vaikka yksin. Koska tämä leidi on niin mahtava, joten se on pakko nähdä uudelleen. 

Liput tulee myyntiin virallisesti 7.10 klo 10. Liput tuli myyntiin jo eilen american express kortin haltijoille ja Celinen fani clubin jäsenille. Joten minulla se lippu jo on. Lippujen hintahan on aika suuri, mutta tämä artisti on aina ollut sellainen, että tuon summan voin kyllä satsata. Viimeksi tosiaan sain lipun lahjaksi ja siitä oli pulitettu silloin 129€. Nyt etsin tätä hintaluokan paikkaa, mutta kotiin päästyäni, ei ollut enään niin hyvää paikkaa tarjolla, joten otin asteen kallimman. 139€ maksoin nyt lipusta ja kaikki se raha tulee saamaan arvonsa, kun tämä konsertti päivä koittaa. :) 

Muistan viimekerrasta, että Celine oli niin hyvä, että lupasin itselleni, että jos hän vaan tulee veilä suomeen, niin menen katsomaan uudestaan. 

Olen niin HAPPY!!