Raskaushaaveet...

Niinkun viimekerralla kerroin siitä testistä jonka tein. Jossa se surullisen kuuluisa viiva näkyi. Asia on siitä muuttunut entistä oudommaksi. Odotin 2 päivää, tein testin toisen merkkisellä ja siihen testiin ei tullut muutakuin yksi ainut viiva, eli testin kontrolli viiva. Odotin toiset 2 päivää ja tein uudestaan sen testin. Ja siihen ei edelleenkään tullut sitä toista viivaa. 

Ilmeisesti se siis oli vain viivan paikka? Mutta ilmeisesti sellaista käsitystä, kuin viivan paikka ei olekkaan. Vai onko? Netistä ku googlettaa jotain tietoa, tulee ensin sellaista ja sitten toiselaista tietoa. Joku oli saanut plussan, vaikka oli vaan viivanpaikka ja joku toinen taas ei. 

Miten mahtais olla mun kohdalla?

Kaapissa odottaa vielä yksi testi, jonka haluaisin niin kovasti tehdä, koska merkit on ihan selkeet. Mutta en oikein uskalla. 

Miettisin tossa mun ekaa raskautta, ni jotenkin siitä tiesin heti, et nyt oon raskaana ja sen varmistin sitten testillä. Mutta en oikein muista toista, mahdoinko tietää silloinkin, vai olinko tällänen myös silloin. 

Ehkä mä kumminkin menen sen viimeisenkin testin menen tekemään ja lopetan tän empimisen ja jos se on negatiivinen, niin sitten petyn ja jos se on positiivinen ni se on ihana juttu. 

Työjuttuja

Työtressi on aika suhteellisen korkea tällähetkellä. Ilmeisesti en voi tänne kirjoittaa tyänantajani nimeä. Vaikka tietääkseni suomessa on sananvapaus, mutta en sitä nyt tänne kirjoita. 

Lehdistä on kumminkin jokainen voinut lukea, ainakin turunsanomissa on ollut paljon juttua tästä virmasta, joka aikoo nyt polkea meitä työntekijöitä aika rankalla kädellä. Ilmeisen huonomaineisesta virmasta on jo ennestään ollut kyse, mitähän tämä saa aikaan. Ei varmaan kovin positiivista tulosta ainakaan. 

Palkkojen pienennys, jo tästä niin surullisen kuuluisasta pienestä palkasta on aika vaike vetää pois 15-30% joka siis on aika helvetin paljon. Liitto taistelee meidän puolesta, mutta jos virma on jo päättänyt polkea meidän työehtosopimusta, ni en usko että mikään muuttuu. 

Meidän työporukasta on lähtenyt jo 2. Ja me muut käytännössä kai odotetaan sitä tuomionpäivää. Aika vähän kumminkin tuolla vakinaisia hommia on nyt tarjolla. Kunnan paikkoja muutamia, mutta niistäkin suurin osa sijaisuuksia. Sen verran aijon kumminkin kestää, etten vakipaikasta lähde sijaistamaan. Varsinkaan kun vauvahaaveet on pinnassa. 

On todella surullista, että nämä kaksi huippu- tyyppiä lähtee meidän tiimistä ja olen ollut todella surullinen. Koska he on sellaisia iloisia, kaikille mukavia tyyppejä. <3