Maailma on tällähetkellä niin sekaisin, että välillä jopa pelottaa. Omassa perhepiirissä ei olla sairastuttu, mutta toki pikkaisen pelkään isän +70v puolesta. Koska hänellä myös perussairauksia, eli kuuluu riskiryhmään.  Äiti kuuluu myös riskiryhmään, mutta vielä kaikki on hyvin. 

Tuntuu, että kaikki on niin sekaisin. Kaupoissa ihmiset hamstraa kaiken ruoan, eikä ajattele esim. muita. Rikkaat porskuttaa tässäkin. On aika ikävää, että kaikki ruoka loppuu kaupoista, ja joku joka ostaa yleensä sitä halpaa jauhelihaa ja sitten sitä ei olekkaan, mitä ne ostaa? Kun ei ole rahaa ostaa mitään muuta, kuin sitä mitä ennenkin. Ihmiset voisi oikeesti ajatella joskus muitakin, kuin vain itseään. 

Onneksi tilanne on pikkasen rauhottunut, paitsi että makarooni/pasta hyllyt ja wc-paperihyllyt on lähes joka kerta tyhjät.. Miksi porukka hamstraa? Ei oo kieletty menemästä kauppaa, toki on toivottu että sitä vältettäis tms. 

En oo jaksanut enään lukea kaikkea, koska tää menee jo vähän yli tää vouhottaminen. Toki ymmärrän, että asia on paha. 

Itsellä on vielä töitä, mutta ikinä ei tiedä tuleeko lomautuslappu vai ei. Vielä töitä ainakin riittää. Meillä mennään suhteellisen normaalia elämää, ainut on, että poika opiskelee kotona. Niin kauan kuin tarhat pysyy auki, voi sanoa kaiken olevan normaalia. 

Toisaalta toivoisin, että ulkonaliikkumiskielto tulis, että ne ihmiset jotka ei pittaa tästä pätkääkään saataisin olemaan oikeesti siellä kotona. Silloinhan olisi sallittua vain ne pakolliset, töihin menot ym. 

Porukka vois oikeesti herätä tähän. Ei tarvis hysterisoida, mut vois ottaa sen pään perseestä ja ruveta ajattelemaan. 

Auttaako ne pleksit siinä kassan edessä, tai tarrat lattiassa? Ku me kumminkin ollaan rintarinna pakkaamassa niitä kasseja siellä kassan toisessa päässä? 

Toivotaan, et tää paska loppuu ja ihmiset vois elää niinkuin ennenkin. Kaikkea hyvää kaikille ja pysytään terveinä. Ajatellaan kanssa eläjiä siellä kaupassa ja jätetään niitä halpoja jauhelijoja niille jotka niitä tarvitsee kaikkein eniten.